Tuesday, May 31, 2011

Ostropel de pui / Chicken Stew

Evident, în stilul meu! ;)



Ingrediente: 
- carne de pui (spate, pulpe) 
- praz 
- usturoi 
- sos de roşii făcut în casă 
- pastă dulce de ardei 
Mod de preparare: 
Carnea de pui se pune la fiert în apă cu 2 linguri de ulei şi se lasă până se pătrunde bine.

După ce puiul sa fiert se scoate şi se lasă să se "odihnească". În sosul rămas se pune sucul de roşii şi pasta de ardei şi se lasă să dea câteva clocote.

Se adaugă prazul şi se mai lasă la fiert, la foc mic, până ce şi acesta se înmoaie.

Se pun apoi bucăţile de carne şi usturoiul şi se mai lasă la foc mic maxim 10 min.

Dacă mai faceţi şi un terciuleţ de mămăligă lângă, nici că vă mai trebuie altceva! :D


Enjoy!

No comments: